Annonsørinnhold

Rectangle
Art
Christmas ornament, Human body, Plant, Smile, Blue, Tree, Lighting, Happy

Vårtun Blomster lager og sender ut buketter og dekorasjoner til private og bedrifter rundt om i hele Steinkjer.

– GLED VENNER OG KOLLEGER

med en blomsterhilsen til jul!

Gold

Blomster hører adventstiden og julen til. Og hvem av oss setter vel ikke pris på å få en blomsterhilsen på døra i disse tider?

Inne i lokalene til Vårtun Blomster i Kongens gate bugner det av blomster, dekorasjoner og juleprodukter nå før jul.

– Dette er selve høytiden vår som blomsterbutikk, smiler Kristin Duklæt Taraldsen, som er én av de tre eierne av Vårtun Blomster.

– Desember er den store måneden der butikken har stor omsetning og kundene strømmer på. Vi gleder oss alltid til denne sesongen, legger Kristin til og forteller at hun har jobbet med forberedelser til jul i blomsterbutikk helt siden hun var 12 år gammel.

Ifølge de tre eierne av Vårtun Blomster, er steinkjerbyggen i år opptatt av å pynte hus og lokaler i rødlig julefarge i år, mens det i fjor var mange som valgte hvite blomster og dekorasjoner.

– Sammensatte grupper av planter er også populært i år, og vi ser at mange ønsker seg et litt mer gammeldags julepreg med innslag av natur i dekorasjonene, forteller dekoratørene.

BLOMSTER OG PYNT: Butikken i Kongens gate er fylt opp av blomster, planter og julepynt. Julestjernene er lokale og kommer fra Mære landbruksskole.

Annonsørinnhold fra

LAVT ER BEST: Grethe Hynne lager dekorasjoner av blant annet rosetopper og orkideer. – Vi lager dekorasjonene så lave som mulig slik at blomstene har kort avstand til å suge til seg vann. Dette gjør at de holder seg lengre, forklarer blomsterdekoratøren.

Public space, Creative arts, Plant, Flower, Flowerpot, Houseplant, Botany
Natural material, Photograph, Light, Leaf, Plant, Branch, Twig
Coffee cup, Flower, Tableware, Drinkware, Dishware, Plant, Table, Saucer, Plate
Wedding ceremony supply, Flower, Petal, Gesture, Tie

Julebuketter og dekorasjoner

hvite gavepakkede tulipaner

Creative arts, Flower, Petal, Sleeve
Plant
Flower Arranging, Plant, Flowerpot, Petal, Houseplant, Bouquet

Julestemning

røde gavepakkede tulipaner

fra kr 299,-

Lys drøm

fra kr 749,-

Vinterdrøm

fra kr 299,-

Nissemors favoritt

fra kr 349,-

  • Distriktsoperaselskap med formål å drive virksomhet innen opera og musikkteater, lokalt og regionalt, der samspill mellom profesjonelle og amatører er sentralt.
  • Opera Trøndelag er en videreføring av Steinvikholm Musikkteater som ble stiftet i 1992.
  • Administrasjonen er lokalisert i Stjørdal og har tre faste ansatte.

30 ÅR MED OPERA

Opera Trøndelag

VELKOMMEN: – Det er trivelig å handle i Steinkjer sentrum, og vi håper mange stikker innom oss en tur før jul, smiler Grethe Hynne, Kristin Duklæt Taraldsen og Marit Balgaard.

BLOMSTER TIL NÆRINGSLIVET

Vårtun Blomster har i dag ikke bare leveranser av blomster til private rundt omkring i Steinkjer og omegn, men også til bedrifter.

– Det kan være blomsterpynt til lokalene, eller en blomsteroppmerksomhet som bedriftene ønsker å gi til ansatte eller samarbeidspartnere. Vi er veldig glade i slike bestillinger og vil gjerne ha enda flere av dem, smiler Kristin.

– Og når bedrifter bestiller til oss, kan de være trygge på at vi leverer som avtalt og at blomstene er laget av oss som er fagfolk, understreker blomsterdekoratør Marit Balgaard.

Blomsterbutikken i Kongens gate benytter seg av budfirma for å få levert ut bestillinger, og budet leverer direkte til kunder i byen, mot Følling i nord og Inderøy i sør.

– Skal leveransen enda lenger, sender vi den som regel med buss, forteller de tre butikkeierne, og legger til:

– Vi håper på mange bestillinger og besøk før jul og håper folket tar turen til Steinkjer sentrum for å handle. Vi brenner for sentrum, understreker de alle tre.

ENKLE TIPS FØR JUL

Ribba som serveres på Tingvold Park Hotel er selvsagt forberedt og tilberedt på hotellkjøkkenet, i motsetning til mange andre spisesteder som kjøper inn ferdigstekt ribbe.

Seks danseelever fra Stjørdal kulturskole er med i Madama Butterfly.

De deltar i bryllupsscenen når Madama Butterfly og marineoffiser Pinkerton inngår et proforma ekteskap.

På Tingvold serveres ribba selvsagt med hjemmelaget saus, sosisser, medisterkaker, sviskekompott og rødkål.

På Tingvold serveres ribba selvsagt med hjemmelaget saus, sosisser, medisterkaker, sviskekompott og rødkål.

– De fleste av oss har danset helt siden vi var små og vi gleder oss veldig til å vise fram dansen vår i Madama Butterfly. Den er veldig vakker.

Det forteller Selma Meland Gresseth, og forklarer at alle seks er med i den samme dansegruppa på kulturskolen og ble plukket ut til å være med på oppsetningen. Flere av de seks har vært med på oppsetninger gjennom Opera Trøndelag før.

– Vi håper mange kommer for å se på, for dette blir veldig bra. Det er så god regi og man skjønner handlingen ettersom alt er på norsk, forteller jentene.

Danseelevene er med i første akt og er japanske brudepiker for Madama Butterfly.

– Det blir mye venting, men alt er så profesjonelt gjennomført og interssant for oss å være med på. De profesjonelle sangerne er veldig dyktige og vi sitter ofte og beundrer dem, smiler Julia Pernille Gressnes.

GLEDER SEG: Disse danseelevene fra Stjørdal kulturskole gleder seg til forestillingene. F.v: Silje Vennes Frantzen (18), Selma Meland Gresseth (19), Julia Pernille Gressnes (18), Miriam Eide Brandsæter (18), Andrea Meldal Moen (18) og Lea Grande (16).

Lokale dansere imponerer

VAKKERT: Danseelevene fra Stjørdal kulturskole står for en vakker klassisk ballett under bryllupsscenen i første akt.

OPERA TRØNDELAG

Madama Butterfly

  • En opera i tre akter av Giacomo Puccini.
  • Seks forestillinger i perioden 22.04-28.04.
  • Blant hovedrollene finner vi bl.a: Sassaya Chavalit, Kjetil Støa, Nina Sætherhaug, Håvard Stensvold, Markus Bjørlykke, Are Hembre, Sverre Johan Aal, Veronika Moan m.fl.
  • Det er 70 personer på scenen i Madama Butterfly; solister, kor, studenter fra NTNU Institutt for Musikk, Opera Trøndelags Operaskole og dansere.
  • Opera Trøndelags Orkester består av 30 frilansmusikere supplert med strykere fra Nord-Trøndelag Kammerorkester, og musikere fra Fylkesmusikerne i Trøndelag. Orkesteret ledes av dirigent Torodd Wigum.
  • Kunstnerisk team består bl.a. av regissør Ronald Rørvik, koreograf Toni Herlofson, scenograf Plamena Dicheva, kostymedesigner Anne Spets, lysdesigner Erik Spets Sandvik, maskedesigner Maren Togstad og kormester Eva Holm Foosnæs.
  • Et stort teknisk apparat bak scenen gjør at det totalt er 150 personer involvert i oppsetningen.

BESØK OSS ELLER BESTILL HER:

Vårtun Blomster AS
Kongensgt. 32
7713 STEINKJER

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.