Ida sin kompetanse er unik på Innherred

Vision care, Window blind, Human body, Glasses, Watch, Joint, Jeans, Smile, Textile, Sleeve

på Innherred

Ida sin kompetanse er

– Vi er så stolte over å ha klart å huke tak i Ida Holmli. Hun har en spisskompetanse som mange har behov for, sier daglig leder i Fokus Helse, Ingrid Myhre.

Holmli er stomisykepleier - og den eneste av sitt slag nord for Stjørdal og sør for Nordland.

Stomi er en kirurgisk konstruert kroppsåpning hvor tarm eller urinvei er ført ut til overflaten av huden, og medfører behov for pose på magen.

– I Norge finnes det omlag 20.000 personer med stomi, og det blir operert rundt 3.000 nye stomister hvert år. Enkelte har stomi midlertidig, og noen har det permanent, men felles for mange er at de trenger hjelp og veiledning for bruk av hjelpemidlene de trenger, forklarer Holmli.

Ida Holmli er ansatt som stomisykepleier ved Fokus Helse i Levanger i 80 prosent stilling.
I tillegg jobber hun i 20 prosent stilling ved stomipoliklinikken på Sykehuset Levanger.

– Ved å kombinere disse to stillingene får jeg nå holde på med faget mitt nærmest på heltid, mens jeg tidligere jobbet som sykepleier ved gastrokirurgisk avdeling i tillegg til stomipoliklinikken på sykehuset, forklarer Holmli.

Fokus Helse, som er en del av Bandakjeden, starter nå opp en egen stomiklinikk i sine lokaler i Sjøgata.

– Mange av våre kunder med stomi har vært kunder av oss lenge. Vi er nært knyttet til dem og ønsker at Ida skal være så tilgjengelig som mulig for dem og deres behov, forklarer Ingrid Myhre.

Det er helt gratis å oppsøke stomisykepleier Ida og få hjelp og råd av henne.

– Vi kjører også ut på hjemmebesøk på Innherred, men da tar vi en egenandel på300 kr for tjenesten, forklarer Myhre.

–De fleste med stomi lever et veldig godt liv og ofte får de bedre livskvalitet etter en stomioperasjon. Jeg har stomikunder fra nyfødt til 100 år som lever godt med det, forteller Holmli videre.

Hun gleder seg til å ta imot stomikunder i den nye klinikken på Fokus Helse. Den består av et eget rom og behandlingsbenk, i tillegg til produkter og hjelpemidler.

Vision care, Interior design, Smile, Dress, Eyewear

– I Fokus Helse er alle ansatte i butikken sykepleiere. I tillegg har vi egen sjåfør som kjører ut varer på blå resept til kunder i hele Innherred. Til kundene som bor lengre unna blir varene sendt med posten. Mange kunder velger å hente ut varene selv på butikken vår. Vi legger opp varelageret etter kundenes behov, noe som gjør at kundene kan få varene umiddelbart, forteller Myhre.

– Vi har god produktkunnskap og et stort varelager. Alle som kommer hit eller kontakter oss, skal få den hjelpen de trenger, sier Myhre.

Fokus Helse er en lokalt eid butikk med medlemskap i den landsdekkende Bandakjeden, som i dag fører varer på blå resept og andre helseartikler.

Gjengen bak Fokus Helse har 35 års erfaring fra bransjen og jobber med produkter på blå resept innen stomi, inkontinens, kateter, ernæring og brystproteser. I tillegg tilbys et godt utvalg av kompresjonsstrømper, sårbehandlingsutstyr, støttebandasjer, innleggssåler og mye mer.

Footwear, Smile, Trousers, White

Margit Holmen Hermansen og Erna Myhre viser frem noen av skomodellene Fokus Helse har.

Nylig mottok Fokus Helse Bandaprisen, som er en hederspris i Bandakjeden.

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Font

Annonsørinnhold

Font