Fra nøytralt til
fargerikt og personlig

Happy homes skaper god hjemmefølelse
med fargerådgivning og håndverkere.

FØR- Vi tar alltid god behovsanalyse for å finne den riktige løsningen når det gjelder farger og materialer for kunden. Her er ønske om mer farger, mønster og nytt gulv.

En palett til kunden inneholder komplett farger og materialer. Her involverer interiørkonsulenten håndverker for å få et godt samarbeid fra start til mål. Da unngår vi feil og kunden kan føle seg trygg gjennom hele prosessen.

Farge vegger, tak og vinduer HH Protea. Farge vinduer kjøkken S3030-Y20R. Tepper Apricot, Golvabia. Tapet Aurora og Museum, Storeys. Gardiner Dorton Chestnut stue og Sanderson Tuscany II-Hay fra Intag.

Inspirasjon er hentet fra personlig maleri. Paletten er bygget opp med nabofarger fra rødt til gult, med ton i ton farger som variasjon. Det lille viktige krydderet er den grønne stolen som skaper en spennende komplementær kontrast til de varme fargene.

GULV

Med ønske om oppvarming uten nødvendig vedfyring anbefaler vi varmefolie. Det kan legges og kobles enkelt uten elektriker og gir en stabil god romvarme.

Gulvet er den viktigste flaten i rommet, både når det gjelder komfort og estetikk. Gulvet tilpasses eksisterende trapp, velges i lyst treverk for å beholde luftighet i rommet, og det vektlegges komfort som lunhet, lyddemping og bærekraftige materialer. Maxwood Ek Naturhvit har kork på undersiden og ekte eikefiner på toppen.

VEGGER

Med mdf panel på alle vegger blir det lite variasjon og personlighet. Veggene slettes for å kunne tapetseres. Det kan gjøres på to måter-helsparkles eller en tykk recover duk: Roll-on-wall.

Tapet i trappesonen binder etasjene sammen. Trappen er ofte et glemt møbel. Dekorer veggene rundt, så fremstår trappen som et smykke i rommet og en del av helheten.

TAK OG VINDUER

Samme farge på vegger og tak for å oppnå en luftig og helhetlig romfølelse. At taket alltid bør være hvitt for å øke romfølelsen er en usannhet. Samme farge eller en nyanse av veggfargen kan gi en bedre flyt og sammenheng. Hvitt fremhever og gir et tydelig skille tak-vegg, som ikke alltid er ønskelig. Samme ang. vinduer og dører. Et bevisst forhold til valg av farger på disse elementene endrer rommets karakter totalt.
Har man eksempelvis store vinduer og ønsker å fremheve naturen utenfor er det lurt å dempe fargen på vinduene fra hvitt til veggfargen eller f.eks sort.

Samarbeid mellom interiørkonsulent og håndverker gir en god trygghet til prosjektet.

Selv om det er samme rom trenger ikke vinduene ha samme farge. Her er vindusfarge plukket ut fra tapet, og glir inn helheten. Fargen gjentas i stue i maleri og sofa.

ENKEL FORNYELSE

Før: Sort-hvitt gir en hard kontrast på kjøkkenet.

Med lys i fremstår det som et fint og praktisk dekor element i rommet

Tapet og -malerester ble brukt til fornyelse av et gammelt Ikea skap.

Picture frame, Brown, Property, Furniture, Plant, Comfort, Table, Wood, Lighting, Lamp

Etter: Ved å tapetsere de gamle kitchenboard platene og skifte knotter fremstår kjøkkenet flott, lettere og lysere til resten av interiøret. Tapet med gull effekt fra Omexco gir en god flyt og eksklusivt utrykk

Material property, Font, Line

Et hjem er mer enn et sted, det er en følelse. En hjemmefølelse. Uansett hvilken hjemmefølelse du vil ha, hjelper vi deg å skape den. Velkommen til Happy Homes, her kan du få hjelp til å forvandle et hjem til ditt hjem.

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Annonsørinnhold

Material property, Font, Line