Velkommen til julestemning på Stiklestad

Når kjøkkensjef Tor Arne Hynne og gjengen hans skal starte opp julemenyer fra 15. november, er det ikke noe småtteri av et apparat som settes i gang. Det startes tidlig med forberedelser! Produksjon av julepålegg er allerede i gang på kjøkkenet og 130 kg sylte er klar til dyst.

"2,3 tonn ribbe er reservert for perioden fram til jul, så det er nok å henge fingrene i - og mange munner å mette. Det skal være bugnende og rikholdig! Ingen skal gå sultne herifra", smiler Hynne i skjegget.

For hans egen del starter julen først når dørene stenges etter siste gjest har gått fra restauranten lille julaften. Da vil han fortest mulig hjem til «sjølingan», og kaste seg over elgsteika.

"Jeg er nok litt lei av ribbe og surkål da, og vil gjerne feire jul uten mye matlaging, bare avslapping", sier Hynne. Mellomjula tilbringer han gjerne i Huså med familien, der slalomkjøring og scooter står på menyen.

"2,3 tonn ribbe er reservert for perioden fram til jul, så det er nok å henge fingrene i - og mange munner å mette. Det skal være bugnende og rikholdig! Ingen skal gå sultne herifra", smiler kjøkkensjefen i skjegget.

Når kjøkkensjef Tor Arne Hynne og gjengen hans skal starte opp julemenyer fra 15. november, er det ikke noe småtteri av et apparat som settes i gang. Det startes tidlig med forberedelser! Produksjon av julepålegg er allerede i gang på kjøkkenet og blant annet er 130 kg sylte klar til dyst.

Duften av ribbe og andre godsaker sprer seg i gangene fra 15. november! Fra samme dag og helt fram til 23. desember, serveres julelunsj alle ukedager, samt at vår à la carte-meny er julepreget i samme tidsrom.

Så her finnes mange muligheter til å få en forsmak på julen.

Familiejulebord har blitt en fast juletradisjon for mange familier. I år er datoer 28. november, 5., 12., 18. og 19. desember.

Kanskje kommer nissen innom en tur også?

Planlegger du et julebord sammen med ditt firma eller vennegjengen, har vi åpne julebordskvelder med litt av hvert på programmet 4. og 11. desember.

Vi tar gjerne imot grupper på lukkede selskap/julebord utenom nevnte datoer ved kapasitet. Mange velger også å kombinere kurs/konferanse med å ha litt julepreg  over middagen og sosialt på kvelden!

Kjøkkenet har mye godt på menyen, og vi har mulighet for å ordne en helaften med både underholdning og musikk om ønskelig. Langhuset og Gjesteloftet er begge gode alternativer for en hyggelig førjulskveld. Det er også rom i herberget!

Public address system, Musical instrument, Band plays, Membranophone, Drum, Idiophone, Guitar, Concert, Drumhead
Musical instrument accessory, Glasses, Guitar, Musician
Vision care, Flash photography, Leather jacket, Smile, Textile, Sleeve, Gesture, Collar, Eyewear, Happy
Facial expression, Flash photography, Forehead, Skin, Chin, Hairstyle, Eyebrow, Eyelash, Smile, Fashion
Natural foods, Whole food, Leaf vegetable, Tableware, Table, Ingredient, Plant, Dish, Cuisine

En super kombinasjon med mye av dette kan være "Jul igjen" som arrangeres 4. og 5. desember. Opplev stemninga som skapes når mange hundre fakler tennes, og det lyser lunt fra alle stuer. Kulturhuset, hotellet, våre museumshus og middelaldergården Stiklastadir fylles av deilig mat og aktiviteter!

Vi har også andre arrangement du kanskje vil like! Ta en titt på våre nettsider for å få vite enda mer!

Rectangle, Line, Font

"Jul er ingen sesong, det er en følelse" Edna Ferber

Font

Resepsjonen er døgnbemannet.

Stiklestad allé 350, 7656 Verdal


Bestilling og mer info:

Tlf: 74044200

E-post: hotell@snk.noOM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Font

Annonsørinnhold