NÅR DU TRENGER SNØSCOOTER


– Vi merker at snøcootersesongen er godt i gang. Mange kunder er innom for å ta en titt på neste års scootermodeller. Faktisk har vi fått inn en god del bestillinger allerede, smiler butikkmedarbeider Hilde Linn Eriksson i Maskin og motor i Verdal.


Vårkampanjen, som gir et ekstra tilbud på modellene for neste år, har allerede gitt mange salg for den erfarne scooterforhandleren.

– Vi ser at det svært mange som ønsker å kjøpe ny scooter, mye på grunn av nye chassis og modersering av kjøretøyene for 2023, forteller Eriksson  videre.

Maskin og motor legger godt merke til at svært mange av kundene bruker scooter som arbeidsverktøy, slik som reindriftslærling Gunilla Påve Wilks fra Snåsa (t.v.)


Som barn i en reindriftsfamilie lærte Påve Wilks tidlig om hvor viktig snøscooteren er til å drive effektiv næring og dyrevelferd i fjellet.

Selv kjørte hun opp for snøscooter da hun var 16 år. I dag er hun 22 og fortsatt lidenskapelig opptatt av både yrket og framkostmiddelet i fjellene.

– Bare i fjor kjøpte familien min to nye snøscootere, og jeg har bestilt meg en ny Ski-doo Tundra fra Maskin og motor til neste år, forteller Påve Wilks.

Automotive tire, Sky, Cloud, Snow, Snowmobile, Mountain, Vehicle, Tree, Plant, Motorcycle

Det er som regel lange strekker og mange mil som må tilbakelegges når Gunilla Påve Wilks jobber i fjellområdene mellom Snåsa og Verdal.

Det er som regel lange strekker og mange mil som må tilbakelegges når Gunilla Påve Wilks jobber i fjellområdene mellom Snåsa og Verdal.

– Familien min har vært kunde av Maskin og motor i mange år, fordi vi ofte er sør for Snåsa vinters tid, forteller Påve Wilks.

Hun skryter både av scooterhandel og service.

– Jeg får alltid den hjelpa jeg trenger, og ofte på dagen hvis det haster. Folka på Maskin og motor er dyktige og enkle å ha med å gjøre. Det er artig å stikke innom dem, smiler Påve Wilks.

Outdoor recreation, Sports gear, Snow, Glove, Smile, Happy, Sky, Slope, Helmet, Headgear

Stian Haugan i Vera Hytteservice kan skrive under på at tjenestene han får fra Maskin og motor er avgjørende for at han skal kunne drive virksomheten.

Han har to scootere i drift og tar dem jevnlig med på service.

– Det er bra at Maskin og motor er her i Verdal sånn at vi har mulighet til å få den hjelpa vi trenger og de kjøretøyene vi må ha, sier Haugan.

– I tillegg til hyttetransport, kjører vi løyve til å vedlikeholde 10 mil med skiløyper. En lørdag i palmehelga for to år siden sluttet scooteren å fungere. I påskeferien! Dette skjedde sent om kvelden, men neste dag var scooteren ute i løypene igjen. Alt takket være Maskin og motor som kom oppover i ens ærend for å reparere den, forteller Haugan.

Automotive tire, Motorcycle helmet, Motor vehicle, Sports equipment, Wheel

Her er Stian Haugan og Rune Olsen i Vera Hytteservice i gang med å kjøre opp skiløyper  i fjellområdene i Vera.

Her er Stian Haugan og Rune Olsen i Vera Hytteservice i gang med å kjøre opp skiløyper i fjellområdene i Vera.

Glede over ny modell

Modellen han har bestilt hos Maskin og moter er neste års modell av Ski-doo Summit 850 Turbo R.

– Jeg er spent på det nye chassiset og gleder meg over at denne modellen er ferdigbygd med de egenskapene jeg foretrekker. Dermed slipper jeg å bygge den om, smiler Sellæg.

Og dersom du lurer på hvorfor han velger BRP, og som regel Ski-doo, er svaret enkelt:

– Det er den artigste og beste maskinen på markedet!

Automotive design

Maskin og motor hjelper selvsagt også kunder som bruker snøscooter til fritidssyssel. Tommy Sellæg er en dreven aktør innen frikjøring og tidligere scootercross. Han har akkurat bestilt en ny snøscooter, den 18. (!) i rekken.

– Jeg er i Sverige omtrent hver eneste helg i vintersesongen og drar ofte sammen med kompiser. Tidligere har jeg kjørt mye i Canada og på Svarbard, forteller Sellæg.

Automotive tire, Motorcycle helmet, Motor vehicle, Sports equipment, Wheel
Personal computer, Table, Coat, Tableware

Kontakt oss

Butikk: 456 43 100
Verksted: 413 44 236

Russervegen 1
7652 Verdal

Ny scooter eller service?
Vi ønsker gamle og nye kunder
hjertelig velkommen til oss på Verdalsøra.

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Annonsørinnhold

Gesture