Mode of transport, Motor vehicle, Automotive design, Car, Helmet, Beard, Green

Thomas Røthe har solgt bil i ni år

– og nå er det Ford som gjelder!

Møt vår nye selger Thomas og benytt sjansen til å prøvekjøre Ford Mustang Mach-E på vårt roadshow  i mai!  

– Jeg har jobbet med salg hele livet, og i bilbransjen, med Mistsubishi, de siste ni årene. Men jeg valgte å bytte jobb fordi jeg visste at Ford kommer med sju nye elbiler framover – og det var jeg nysgjerrig på, smiler Thomas Sverdrup Røthe.

Produktansvarlig på Melhus bil

Da en ledig jobb som produktansvarlig for Ford på Melhus bil Steinkjer dukket opp, var ikke Thomas sen med å vise interesse.  Og etter en måned på ny arbeidsplass, er han ikke i tvil om at han har valgt riktig:

– Jeg trives kjempegodt! Det er flott å ha mange kolleger og vi har en god tone oss imellom her på Melhus bil, smiler Thomas.

Automotive design, Motor vehicle, Audio equipment, Microphone, Spokesperson

Har stor tro på elbil

Thomas er spesielt opptatt av elbiler, og er ikke i tvil om at det er framtida. Han lar seg verken skremme av strømpriser eller batteridiskusjoner.

– Teknologien endrer seg hele tiden og det vil stadig komme nye og bedre løsninger framover. Jeg synes ikke man trenger å være skeptisk til å velge elbil framover, sier han.

Roadshow på Innherred i mai

I mai er Melhus Bil Steinkjer på veien med roadshow rundt om på Innherred. Da står lokalsjoner som Verdal, Malm og Inderøy på kartet.

– Sammen med Nardo Bil Steinkjer kommer vi rundt med forskjellige biler av modellene Ford Mustang Mach-E og Volvo XE40 og C40, forklarer Thomas.

Mulig å prøvekjøre

Alle som vil kan melde seg på prøvekjøring av de ulike bilene, eller stikke innom roadshowet for å se hvilke biler som er ledige for en liten rundtur der og da.

– Vi er på Verdal 12.-13. mai, Inderøy 19. mai og i Malm 24. mai, forteller Thomas.


Er ikke Ford Mustang Mach-E GT bra lekker? Denne kan du få prøvekjøre om du vil. Bare ta kontakt med Melhus Bil Steinkjer, eller oppsøk oss på roadshowet vårt på Innherred i mai.

Ford Mustang Mach-E GT har et skybasert kommunikasjons- og underholdningssystem for bilen. Her får du avnasert ruteplanlegging og samtalebasert stemmestyring,  innebygd kobling for smarttelefoner, ladestyring for elbil, en intuitiv 15,5" touchskjerm og mye mer,


GT - en kraftmaskin

Du har kanskje sett Melhus Bil sin nye og grønne Mustang Mach-E GT i bybildet i Steinkjer og omegn allerede?

Med opptil hele 487 hestekrefter regnes denne bilen som det kraftigste medlemmet i Mustang Mach-E-serien.

– Den har en svært rask akselerasjon, med 0-100 på 3,7 sekunder, i tillegg til svært god strømkapasitet med opptil 500 km på én enkelt lading, forteller Thomas.

Fem års serviceavtale

Skulle en slik bil være noe du er på utkikk etter, kan Thomas glede deg med en ekstra godbit:

– Melhus Bil Steinkjer tilbyr en fem års serviceavtale inkludert i prisen når du kjøper Ford Mustang Mach-E GT!

Automotive tire, Wheel, Vehicle, Car, Window, Hood, Building

Populær bilmodell

Den billigste Ford Mustang Mach-E, med bakhjulstrekk, kan du få fra 477.300 kroner levert i Steinkjer. Frister det med GT, må du ut med 695.100 kroner.

– Det er en populær bil, så det er opptil 26-30 ukers leveringstid, men det kommer litt an på modell og farge. Vi har noen brukte Mach-E til salgs også, som knapt er blitt kjørt, dersom det skulle haste, smiler Thomas.

Blant de mest solgte bilene i april

I april kom Ford Mustang Mach-E på 6. plass over antall nyregistrerte biler i landet. Hele 317 kjøpte bilen i forrige måned.

– Jeg skjønner godt at den er blitt populær, for det er litt av en bil - både designmessig og ikke minst når det gjelder kjøreegenskaper. Bare kom innom og prøv selv!

VELKOMMEN TIL MELHUS BIL!

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Font

Annonsørinnhold