Trønder-Avisa Håndballskole i høstferien?

Ja, det vil vi vite mer om!

– Vi ser at barn og unge har et behov for å komme seg ut sammen med andre barn, og spesielt nå etter pandemi. Vi vet at de har det bra sammen med oss på håndballskolen og det dannes nye vennskap på tvers av skolekretser. Det at vi arrangerer håndballskole i høst- og vinterferien er blitt en tradisjon, både for deltagere, foresatte og intruktører.

Det forteller daglig leder i Steinkjer håndballklubb, Jan Terje Mathisen.

Selv under pandemien fortsatte Steinkjer Håndballklubb med å arrangere Trønder-Avisas håndballskole, med de restriksjonene og de tilretteleggingene som måtte til. Med økt bemanning, færre påmeldte og egne kohoorter så klarte klubben å gjennomføre håndballskolen på nesten normalt vis.

– Det eneste deltakerne savnet var det sosiale, det å leke, spise sammen og få enda flere nye venner. Selv om håndballskolen fikk støtte gjennom Steinkjer kommune, så har arrangement under pandemien kostet klubben mer og arrangementet er blitt et tapsprosjekt. Men det viktigste er at barn og unge holder seg i aktivitet, sier Mathisen og legger til:

– Nå er vi tilbake til normalen og håndballskolen vil bli arrangert etter den orginale malen, hvor allsidig aktivitet over tre dager er målet.  

Tre dager for barn og unge

Håndballskolen er for barn i alderen 6-12 år. Mandag til onsdag, den 10.-12. oktober, kan inntil 90 barn igjen delta på håndballskole i Steinkjerhallen.

Hver dag starter med felles samling kl. 09.00 og avsluttes ca. kl. 15.00.

Når du har meldt på og betalt, får barnet ditt en utstyrspakke fra Hummel. Påmeldingsavgiften  dekker også lunsj med drikke, frukt og portrettbilde av deltager.

Instruktører på Håndballskolen er spillere og trenere i Steinkjer Håndballklubb.  De har dette som sin jobb under Trønder-Avisa håndballskole, hvor de planlegger, gjennomfører og evaluerer øktene sammen med ansvarlig instruktør i SHK.

– Mange tenker kun håndball når de hører ordet håndballskole, men det stemmer ikke helt, sier Jan Terje Mathisen i SHK.

Han understreker at håndballskolen er et aktivitetstilbud over tre dager, der tanken er at barna skal prøve andre idretter også.

– Håndballskolen er tre dager med allsidighet, med håndball i fokus, forklarer han.

Påmeldingene til høstferiens håndballskole er allerede i ferd med å strømme inn, og Mathisen håper på fullt hus med 90 påmeldte.

– I enkelte klasser er det allerede fullt, men det er mulig å sette seg på venteliste. Målet er at alle skal få et tilbud!

Lek og spill - ikke bare håndball

Når barn treffer hverandre fra andre klubber og skoler, danner de gjerne nye vennskap på Trønder-Avisas håndballskole.

Og på håndballskolen spilles det ikke bare håndball! Det er en mengde aktiviteter, leker og andre ballspill med på programmet - til glede både for store og små.

– Innsatsen som blir lagt ned fra håndballklubben år etter år, både vinter og høst, er helt formidabel.  Og det gjelder ikke bare apparatet rundt arrangementet, men også alle de flinke, unge instruktørene som gjerne stiller opp for å gi noe ekstra til de yngre.

Det sier salgssjef i Trønder-Avisa, Sigurd Løseth.  

Trønder-Avisa er hovedsponsor for selve håndballskolen og Løseth sier han er stolt over at avisa kan bidra til at  barn og unge har et aktivitetstilbud i vinterferien.

– Men vårt bidrag blir lite i den store sammenhengen når vi vet hvor mange timer som blir lagt ned av SHK for hvert arrangement. Klubben fortjener virkelig en stor honnør for at de gjennomfører håndballskolen to ganger i året, understreker han.

– SHK leverer år etter år!

Har du lyst til å melde på dine håpefulle på tre morsomme dager i Steinkjerhallen?

Der det er fokus på lek, mestring og fellesskap

Ikke nøl med å gripe sjansen. Bestill opphold til ditt barn i dag!

Foto: Camerat / SHK

Tekst og utforming: TA Kreativ

OM DENNE ARTIKKELEN

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Trønder-Avisas markedsavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Dersom du opplever at denne eller andre annonser fra oss ikke er tydelig merket, gi oss gjerne beskjed.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Font
Yellow, Font

Annonsørinnhold